Sådan udfylder du blanketten

Du har åbnet blanketten "Udbetaling af midler, der tilhører en person under værgemål". Du skal bruge denne blanket, hvad enten den, du er værge for, har midler i en forvaltningsafdeling, eller midlerne bliver forvaltet i et almindeligt pengeinstitut.

I menuen til venstre kan du se, hvilke trin du skal igennem, før blanketten er klar til at blive printet ud. Hvert trin har sin egen skærmside. Med knapperne 'Forrige' og 'Næste' kan du komme frem og tilbage mellem de enkelte sider.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal udfylde et felt, kan du bruge 'hjælpeknapperne' til højre for felterne. Når alle felter er korrekt udfyldt, kan du fortsætte til næste skærmside.

På den sidste side, 'Afslutning', får du en samlet oversigt over de informationer, du har indtastet i blanketten. Når du har sikret dig, om indholdet er korrekt, skal du klikke på "Vis blanket som PDF egnet til udskrift", printe blanketten ud, underskive den og sende den til Familieretshuset med posten.

Hvis den, du er værge for, har midler i en forvaltningsafdeling, skal du dog sende ansøgningen til forvaltningsafdelingen.